Ufosoft logo and map of north west europe Ufosoft logo and map of north west europe

Highlights


PROGRAMMETS FILOSOFI

Programmets grunnprinsipper ble utviklet allerede i 1979, og årtiers erfaring og tilpasning har siden gjort det til et suverent konsept.

Dette konseptet baserer seg på at ikke programutviklerne, men du som bruker, skal få jobben fort og effektivt gjort.

INTUITIVT OG LETT Å LÆRE

Skjermbildene forteller deg først og fremst hva du trenger å vite for å skjønne programmet, i klartekst, ikke gjennom mange fancy, uforståelige, ikoner.

All hjelp og dokumentasjon er tilgjengelig, lynkjapt, også når internett måtte være nede.

INNEBYGGET KOMPETANSE

Under føring av lønnsposter benytter du deg av en ferdig tilrettelagt og oppdatert lønnsarttabell, med faglige anbefalinger direkte på skjermen.

Du slipper å følge med på faglige nyheter innen lønn og HR, den jobben gjør vi for deg, og vi oppdaterer den innebygde dokumentasjonen fortløpende.

SPRÅKLIG VALGFRIHET

Lønnsslipper, årsoppgaver, fakturaer og kontoutdrag kan skrives på bokmål, nynorsk eller engelsk, et valg som også kan gjøres individuelt på hver person.

Brukerspråket for programmet er selvfølgelig norsk. Men det fins mulighet for også å ha engelsk som brukerspråk, selv om det er et norsk firma du fører for.

UNIK DOKUMENTHÅNDTERING

Det papirløse kontor har aldri vært nærmere, dokumenter og rapporter håndteres på skjermen, uten behov for utskrift på papir. Rapportene kan også lagres for ettertiden.

Alle rapporter og dokumenter lages og lagres i pdf-format, og de vises i programmets egen dokumentframviser, hvorfra de også kan videresendes dit du ønsker (til skriver, Acrobat, fil, utklippstavle eller epost).

TILPASNINGSDYKTIG

Programmet finnes i fem størrelser, noe som betyr at du kan starte billig, men oppgradere dersom behovet vokser.

Bransjeløsninger for bemanningsfirmaer og regnskapskontorer.

RASKT OG SIKKERT

Support gis på epost gjennom hele dagen, med garantert responstid på én time.

Lønnsberegning foretas automatisk og fortløpende mens du fører på en person, slik at du har full oversikt på skjermen, inkludert ferdig lønnsslipp.

Under fakturering kan du se forhåndsvisning av den ferdige fakturaen mens du fakturerer.

Dataene ligger trygt lagret på din egen maskin, utilgjengelig for andre, men med innebygget rutine som automatisk sender sikkerhetskopi til oss, hvor de blir oppbevart i ett år.

”Jeg har tidligere brukt to forskjellige lønnsprogrammer, som jeg egentlig var ganske godt fornøyd med. Men de kan likevel ikke måle seg med SunPro Lønn, som jeg nå etter ett års kjøring har foretatt årsoppgjør på. Her er så mange gjennomtenkte detaljer at det er en fryd å jobbe med.”