Ufosoft logo and map of north west europe Ufosoft logo and map of north west europe

Om oss


Ufosoft AS utvikler, markedsfører, selger og supporterer administrativ programvare, i hovedsak innen lønn og HR, men også regnskap, fakturering og abonnement. Firmaet holder til på Halsnøy i Kvinnherad kommune i Hordaland.

Ufosoft AS er et nystartet firma i 2016, som har overtatt rettighetene til å markedsføre og videreutvikle de tidligere SunPro-programmene. Disse igjen er basert på de anerkjente Adonis-programmene, som i dag markedsføres kun for shipping-segmentet. Ufosoft AS skal derimot jobbe mot alle typer landbaserte virksomheter.

Ufosoft AS er stiftet utelukkende for å gi virksomheten utad en ny selskapsstruktur og programmene en ny markedsprofil.KONTAKTINFO

Ufosoft AS

Gilavegen 17

NO-5458 Arnavik

info@ufosoft.no

Organisasjonsnr: NO 817 778 992 MVASUPPORT

Support gis via epost, med garantert responstid på maks en time, innenfor ordinær kontortid.

support@ufosoft.noNYHETSBREV

Ønsker du å motta vårt månedlige nyhetsbrev? Meld deg på ved å sende en epost til info@ufosoft.no .HISTORIKK

Ufosoft AS har tradisjoner som strekker seg helt tilbake til 70-tallet. Ved å beholde prinsippet om kundens behov i sentrum, i tillegg til å holde seg oppdatert på nye trender og teknologier, har programmene våre stått tidens prøve. Les hele historienLEDIGE STILLINGER

Vi er i ferd med å bygge opp organisasjonen til å møte framtidige behov. Les om eventulle ledige stillingerINFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Vi bruker for tiden ikke cookies i forbindelse med våre nettsider.